top of page
www.crbc.life                      inquiries@crbc.life              (614) 706-0124
                                   Церква і майбутня скорбота: попередження!
Оскільки 2023 рік повільно розкриває біль, страждання, випробування та страждання, що приходять на землю, ми б’ємо на сполох кожному християнину в усьому світі: «Готуйтеся до скорботи» (1 Солунянам 5: 1-4, 2 Петра 3: 10-11), і також «готуватися до піднесення» (Матвія 24: 42-44 і 25: 1-13). Немає жодного виправдання для будь-якого християнина, який буде застигнутий зненацька майбутніми подіями, про які вже люб’язно повідомив нам наш Великий Учитель Ісус Христос у Євангеліях і в Книзі Об’явлення. Крім того, нам дали 2000+ років на підготовку.

Не слухайте тих, хто обіцяє вам чудеса, дає вам пророцтва про «мир і процвітання» або просить вас перерахувати те, що ви хочете, щоб Бог зробив для вас цього року (замість того, щоб запитувати вас, що ви будете робити для Бога, щоб просувати Євангеліє та бути плідним для Божого Царства). Мої друзі, прислухайтеся радше до вказівок нашого Великого Вчителя Ісуса Христа про те, що ми повинні бути готові, тому що кінець уже близько.
ЛАСКАВО ПРОСИМО ДО ДОМУ
Ми є зібранням «справжніх», біблійних християн, які щотижня витрачають час на поглиблене вивчення Слова Божого. Ми використовуємо слово «Справжній», тому що ми вирішили дотримуватися планів, цілей, вчень, інструкцій, стандартів, процедур і специфікацій «нашого Великого Вчителя» Ісуса Христа, як Він передав їх нам через Своїх Святих Апостолів у Святе Письмо. Ми віримо, що Святі Апостоли Христа є Божим стандартом для керівництва Церквою сьогодні, і оскільки Бог не знижує Своїх стандартів, ми очікуємо, що кожен лідер Церкви сьогодні принаймні відповідатиме стандартам Апостолів у способі життя, знанні Бога-Глави і Святе Письмо. Ми також очікуємо, що вони відповідатимуть основним вимогам для керівництва Церквою, викладеним у [Титу 1:5-11],і[1 Тимофію 3:1-13] або піти у відставку та знайти іншу роботу. 
Ми є групою віруючих, які мають намір бути тими, ким «справжніх, біблійних» християн назвав наш Учитель Ісус Христос:

«вибраний рід, царське священство, народ святий, народ власний, щоб ви звіщали чесноти Того, Хто покликав вас із темряви до дивного Свого світла» -[1 Петра 2:9]. Хоча ми не засуджуємо тих, хто шукає порятунку в багатьох релігійних домах, які сьогодні виставляють напоказ церкви, ми наполегливо радимо тим, хто шукає «Істинного» Бога, шукати Його через «Справжнього» Ісуса, в місце, де Він встановив Своє ім я, тобто в будь-якій «Справжній, Біблійній» Церкві, чия Основними посланнями є 5Rs Покаяння, Реституція, Відродження, Праведне життя (святість) і Примирення.
«Справжній» Ісус Христос хоче, щоб ви «прийшли такими, як ви є, але не хоче, щоб ви залишилися такими, як є», тому що залишаючись такими, якими ви є, у своїх старих гріховних способах, релігійних, безбожних, географічних та етнічних культурах і традиціях, разом із поганими звичками та хибними переконаннями, перешкоджає самій меті Христа, який помер на Хресті за ваші гріхи.  Ми не євангельська церква. Тут ми щоденно та старанно відкриваємо та шукаємо Писання та підтверджуємо минулі та теперішні події пророцтвами, наданими нам у Святому Письмі, щоб визначити, де ми знаходимося в Біблійних пророцтвах. 
ПРО НАШУ ЦЕРКВУ
Church Interior
Sheep
People Clapping
«Вівці Мої слухаються Мого голосу, і Я знаю їх, і вони йдуть за Мною» - Івана 10:27

 
Втомилися від фальшивої доктрини «прибуток — це благочестя» та божевілля «назви це і вимагай цього», яке зараз є основним вченням багатьох фальшивих Церков сьогодні, разом із поширенням фальшивих, неосвічених пасторів у всьому світі, які стверджують, що представляючи Христа, Слуга Джошуа почав навчати Біблії кількох людей у своєму офісі. 
Спочатку спроби охопити більше людей у кращому випадку викликали прохолодну реакцію. Наш ріст був повільним, тому що «пошук процвітання» (тепер причина номер один, чому багато хто сьогодні ходить до Церкви) прив’язав так багато людей до їхніх «духовно» мертвих Церков і унеможливив для них пошуки «справжнього» Ісуса. Ті, хто шукає фінансових чудес і залежні від фальшивих обіцянок багатства, якщо вони дають гроші своїй церкві чи пастору, люблять чудеса «йо-йо», які вони купують, і зовсім не цікавляться здоровими біблійними вченнями. Але слава Богу, що останнім часом ми успішно достукалися до деяких, рішуче заявляючи про важливість настанов Христа для Церкви через Святих Апостолів, а ще деякі (хоча і не публічно) починають усвідомлювати небезпеку своїх лжевчителів і фальшиві Церкви ставлять перед вічною долею своїх душ.

Бог Єгова, Який не вміє брехати, виконав усі Свої обіцянки Ізраїлю аж до цього дня. Ми віримо, що Він міг би виконати всі Свої обіцянки, дані Церкві сьогодні, за винятком того, що більшість сьогоднішніх християн, які називають себе християнами, поставили нашого Великого і Могутнього Ісуса Христа нижче своїх брудних, жадібних пасторів. Тепер вони поклоняються своїм пастирям більше, ніж Богу-Отцю, чи Богові-Сину, чи Богові-Святому Духу.Насправді «поклоніння пастору» зараз є найшвидшою формою поклоніння ідолам у всьому світі..
 
Оскільки ми також переконані, що Ісус Христос є «Тим, хто змінює правила гри», ми продовжуємо благати всіх людей у всьому світі прийти до Нього. Це тому, що незалежно від того, чи хочете ви визнати, чи заперечуєте, правда полягає в тому, що сьогодні більшість людей успадкували від своїх батьків, дідусів, прабатьків тощо щось погане, що вплине на них. решту життя. Єдина людина, яка має владу та повноваження  усунути або змінити цю успадковану погану річ, це Ісус Христос, той, хто змінив правила гри.

Ми повністю переконані, що наше та багато інших однодумців по всьому світу охопить якомога більше людей із «Здоровими» доктринами Христа та Його святих апостолів до того, як закінчиться Божий «Щедрий» Період Благодаті. Перш за все, ми бажаємо, щоб усі ті, хто стверджує, що знає «Справжнього Ісуса», приєдналися до нас, щоб засурмити в трубу та забити тривогу простим і легковірним послідовникам сучасних фальшивих пророків та їхніх фальшивих релігійних домів цим простим посланням зі Святого Письма. : 
«Якщо хто прийде до вас і не принесе цієї науки, не приймайте його до свого дому і не вітайте його: бо той, хто вітає його, бере участь у його злих ділах». -2 Івана 1:10-11
Подібно до посланців перед нами, наша відповідальність – попередити світ про суд Божий у прийдешній біді та про «велику» втечу, доступну через Ісуса Христа. 

Якби Бог попросив вас назвати одну причину, чому небесні ворота повинні бути відкриті для вас, яка б це була?

ЦЕРКВА РЕАЛЬНОГО,

БІБЛІЙНИЙ ХРИСТИЯН

"Ми по-справжньому. Справді"

bottom of page